Zet De Groene Wereld Aan

Onze Uitdaging

In Noord-Holland werken tal van bedrijven, groot en klein fanatiek aan oplossingen voor morgen. Van innovaties en efficiëntere processen tot betere woningen en milieuvriendelijker producten. En al die verbeteringen moeten ook ontworpen, ontwikkeld, gemaakt, ingebouwd en onderhouden worden. Daar zijn veel technici voor nodig. Dit gaat alleen lukken als we samen de schouders eronder zetten en werkelijk ál het technisch talent in de provincie mobiliseren.

Een Nieuwe Beweging

We weten allemaal dat het werven van techneuten niet vanzelf gaat. Daarom zijn we een beweging gestart. Onder het motto ‘Zet de groene wereld aan’ inspireren we zoveel mogelijk jongeren en zij-instromers voor technische opleidingen en bedrijven in de technische sector. De groene wereld, daar willen veel mensen aan bijdragen.

Daar ligt de sleutel om meer mensen te werven. Daarom laten we vooral zien dat techniek bijdraagt aan de groene wereld van morgen. En als we dat ook nog als een brede beweging van bedrijven en scholen uitdragen… dan begint het balletje echt te rollen.

Sluit je aan

Een duurzame economie is echt maakbaar. De bijdrage van scholen en bedrijven aan een groene economie maken het verschil. Laten we al het technisch talent mobiliseren rond één, positieve gedachte: Zet de groene wereld aan!

Als iedereen meedoet, maken we in Noord-Holland een stevige vuist die opvalt bij studenten en werkzoekenden. Daarmee laten we zien dat jouw organisatie bij een beweging hoort die de enorme uitdaging durft aan te gaan: 12.000 technici werven voor Noord-Holland. Doen jullie mee?

‘Zet de groene wereld aan’ binnen de communicatie van jouw bedrijf  of school. Draag dit uit bij personeelswerving, op open dagen, in  studiegidsen. Hoe? Kijk op de volgende pagina voor meer…